Изберете аеродром
 
  SKP :  24.07.2017,14:46
 
 

*Изберете датум од календарот за да го видите распоредот на летање во следните 14 дена.
*Информациите се освежуваат секои 2 минути
  ПОЛЕТУВАЊА   24.07.2017 Датум 
    Бр. Лет До Авиопревозник Време Инфо  
24.07.2017
  XQ 5957 IZMIR SUNEXPRESS 01:20 DEPARTED 01:20  
  OK 847 PRAGUE CZECH AIRLINES 03:45 DEPARTED 04:24  
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25 DEPARTED 04:33  
  EY 5982 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 04:25 DEPARTED 04:33  
  AB 5705 BELGRADE AIR BERLIN 04:25 DEPARTED 04:33  
  YM 4125 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 04:25 DEPARTED 04:33  
  KK 7557 BELGRADE ATLASJET 04:25 DEPARTED 04:33  
  OS 776 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:37  
  UA 9834 VIENNA UNITED AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:37  
  LH 6387 VIENNA LUFTHANSA 04:30 DEPARTED 04:37  
  JP 811 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 04:40 DEPARTED 04:55  
  LH 6935 LJUBLJANA LUFTHANSA 04:40 DEPARTED 04:55  
  PC 6364 ANTALYA PEGASUS AIRLINES 05:00 DEPARTED 05:02  
  OU 367 ZAGREB CROATIA AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:53  
  SK 9330 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:53  
  W6 7715 EINDHOVEN WIZZ AIR 06:00 DEPARTED 06:21  
  W6 7759 VAXJO WIZZ AIR 06:10 DEPARTED 06:16  
  W6 7765 MALTA WIZZ AIR 06:15 DEPARTED 06:39  
  W6 7711 MALMO WIZZ AIR 06:30 DEPARTED 06:52  
  CAI 132 ANTALYA CORENDON AIRLINES 07:00 DEPARTED 07:10  
  TK 1004 ISTANBUL - ATATURK TURKISH AIRLINES 09:25 DEPARTED 09:34  
  W6 7757 CIAMPINO WIZZ AIR 10:40 DEPARTED 11:14  
  PC 352 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN PEGASUS AIRLINES 10:55 DEPARTED 11:23  
  QR 306 DOHA QATAR AIRWAYS 12:20 DEPARTED 12:28  
  W6 7743 BERGAMO WIZZ AIR 12:35 DEPARTED 12:52  
  W6 7731 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 12:45 DEPARTED 13:32  
  OS 780 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 12:55 DELAYED 03h45min  
  SK 9452 VIENNA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 12:55 DELAYED 03h45min  
  LH 6443 VIENNA LUFTHANSA 12:55 DELAYED 03h45min  
  W6 7725 FRIEDRICHSHAFEN WIZZ AIR 13:15 DEPARTED 13:22  
  FZ 792 DUBAI FLY DUBAI 13:35 DEPARTED 14:25  
  JP 827 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 14:55 FINAL CALL  
  LH 6933 LJUBLJANA LUFTHANSA 14:55 FINAL CALL  
  JU 163 BELGRADE AIR SERBIA 15:05 GATE OPEN  
  EY 5979 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 15:05 GATE OPEN  
  KK 7553 BELGRADE ATLASJET 15:05 GATE OPEN  
  AB 5773 BELGRADE AIR BERLIN 15:05 GATE OPEN  
  AZ 2475 BELGRADE ALITALIA 15:05 GATE OPEN  
  W6 7751 TREVISO WIZZ AIR 15:15 WAIT IN LOUNGE  
  OU 369 ZAGREB CROATIA AIRLINES 16:00 WAIT IN LOUNGE  
  W6 7719 PARIS - BEAUVAIS WIZZ AIR 17:30  
  W6 7737 BARCELONA WIZZ AIR 18:05  
  GM 3019 ZURICH GERMANIA FLUG AG 18:45  
  W6 7761 BRATISLAVA WIZZ AIR 19:45  
  TK 1006 ISTANBUL - ATATURK TURKISH AIRLINES 20:55  
25.07.2017
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25  
  EY 5982 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 04:25  
  AB 5705 BELGRADE AIR BERLIN 04:25  
  KK 7557 BELGRADE ATLASJET 04:25  
  JP 811 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 04:40  
  LH 6935 LJUBLJANA LUFTHANSA 04:40  
  Реализиран лет Качување Откажан лет
 

ПРАВИЛА ЗА ПАТУВАЊЕ: Пријавувањето на патниците на аеродромскиот шалтер за регистрација започнува најмалку 120 минути (2 часа) пред предвиденото време на полетување, а во случај на интерконтинентален лет најмалку 180 минути (3 часа) пред објавеното време на полетување назначено во авиобилетот.
Затворањето на аеродромскиот шалтер за регистрација е најдоцна 30 минути пред објавеното време на полетување назначено во авиобилетот, а во случај на интерконтинентален лет најдоцна 60 минути пред објавеното време на полетување назначено во авиобилетот.
 

 
 
  SKP :  24.07.2017,14:46
Временски услови
35°C Current
Притисок:32610.94 mb
Ветер:11.27 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
35 °C 20/37 °C 20/32 °C
Вести
Известување за патниците...
30/6/2017
Соопштение за медиумите...
30/6/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter