Изберете аеродром
 
  SKP :  24.03.2018,17:06
 
 

*Изберете датум од календарот за да го видите распоредот на летање во следните 14 дена.
*Информациите се освежуваат секои 2 минути
  СЛЕТУВАЊА   24.03.2018 Датум 
    Бр. Лет Од Авиопревозник Време Инфо  
24.03.2018
  JP 810 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 00:05 LANDED 01:10  
  LH 6934 LJUBLJANA LUFTHANSA 00:05 LANDED 01:10  
  W6 7732 BASEL WIZZ AIR 00:05 LANDED 00:35  
  TK 1003 ISTANBUL - ATATURK TURKISH AIRLINES 08:00 LANDED 08:02  
  WK 1440 ZURICH EDELWEISS AIR 09:05 LANDED 09:16  
  PC 351 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN PEGASUS AIRLINES 09:55 LANDED 09:44  
  W6 7718 BRUSSELS -CHARLEROI WIZZ AIR 11:30 LANDED 11:21  
  OS 779 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 11:40 LANDED 11:45  
  UA 9835 VIENNA UNITED AIRLINES 11:40 LANDED 11:45  
  LH 6444 VIENNA LUFTHANSA 11:40 LANDED 11:45  
  SK 9451 VIENNA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 11:40 LANDED 11:45  
  W6 7712 MALMO WIZZ AIR 12:05 LANDED 11:50  
  FZ 791 DUBAI FLY DUBAI 12:20 LANDED 12:21  
  EK 2242 DUBAI EMIRATES 12:20 LANDED 12:21  
  W6 7710 GOTHENBURG WIZZ AIR 12:30 LANDED 12:24  
  W6 7738 BARCELONA WIZZ AIR 12:55 LANDED 13:07  
  JP 826 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 13:50 LANDED 15:29  
  LH 6932 LJUBLJANA LUFTHANSA 13:50 LANDED 15:29  
  JU 162 BELGRADE AIR SERBIA 14:35 LANDED 14:31  
  EY 5978 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 14:35 LANDED 14:31  
  AZ 2487 BELGRADE ALITALIA 14:35 LANDED 14:31  
  HU 8119 BELGRADE HAINAN AIRLINES 14:35 LANDED 14:31  
  YM 4124 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 14:35 LANDED 14:31  
  W6 2229 BUDAPEST WIZZ AIR 14:50 LANDED 16:42  
  W6 7728 MEMMINGEN WIZZ AIR 17:45 EXPECTED 17:38  
  W6 7722 DORTMUND WIZZ AIR 18:15 EXPECTED 18:10  
  W6 7708 STOCKHOLM - NYKOPING WIZZ AIR 18:35 EXPECTED 18:30  
  TK 1005 ISTANBUL - ATATURK TURKISH AIRLINES 19:45  
  OU 366 ZAGREB CROATIA AIRLINES 22:45  
  W6 7732 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 23:50  
25.03.2018
  W6 7730 FRANKFURT-HAHN WIZZ AIR 00:15  
  OS 775 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 00:20  
  LH 6390 VIENNA LUFTHANSA 00:20  
  W6 7720 PARIS - BEAUVAIS WIZZ AIR 00:40  
  W6 7750 HAMBURG WIZZ AIR 00:55  
  Реализиран лет     Откажан лет
 
 
 
 
  SKP :  24.03.2018,17:06
Временски услови
5°C Current
Притисок:32441.62 mb
Ветер:43 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
5 °C -1/6 °C 0/6 °C
Вести
ТАВ И ЛОТ ПОЛИШ ЕРЛАЈНС НАЈАВУВААТ: НОВА ЛИНИЈА ВАРШАВА – СКОПЈЕ ОД ЈУНИ 2018 ГОДИНА...
9/2/2018
Забранети тутунски продукти при влез во Државата Катар...
26/1/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter