Изберете аеродром
 
  SKP :  29.04.2017,15:29
 
 

ЛЕТЕН РЕД НА ЛЕТАЊЕ - Л'17

ДЕСТИНАЦИИ
ЛЕТЕН РЕД НА ЛЕТАЊЕ - Л' 2017
(PDF, 807kB)

 
 
 
  SKP :  29.04.2017,15:29
Временски услови
19°C Current
Притисок:32678.66 mb
Ветер:0.00 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
19 °C 13/23 °C 10/17 °C
Вести
Известување за патниците...
21/4/2017
НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека новиот лет на Виз ер од Будимпешта ...
5/4/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter