Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  24.07.2019,08:33
 
 

*Nga kalendari zgjidhni datën për të shikuar orarin e fluturimeve për dy javët e ardhshme.
*Informacion është rifreskohen çdo 2 minuta
  FLUTURIME   24.07.2019 Datë 
    Numri i fluturimit Deri Kompanitë ajrore Kohë Info  
24.07.2019
  XQ 5457 ANTALYA SUNEXPRESS 02:05 DEPARTED 02:18  
  XQ 5255 ANTALYA SUNEXPRESS 02:25 DEPARTED 03:32  
  8Q 6708 HURGHADA 03:45 DEPARTED 05:12  
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25 DEPARTED 04:25  
  YM 4139 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 04:25 DEPARTED 04:25  
  OS 776 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:35  
  UA 9834 VIENNA UNITED AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:35  
  LH 6387 VIENNA LUFTHANSA 04:30 DEPARTED 04:35  
  JP 811 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 04:40 DEPARTED 04:57  
  SK 8941 LJUBLJANA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 04:40 DEPARTED 04:57  
  LH 6935 LJUBLJANA LUFTHANSA 04:40 DEPARTED 04:57  
  W6 7759 VAXJO WIZZ AIR 05:35 DEPARTED 05:42  
  OU 367 ZAGREB CROATIA AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:51  
  SK 9331 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:51  
  W6 7711 MALMO WIZZ AIR 05:55 DEPARTED 06:01  
  W6 7709 GOTHENBURG WIZZ AIR 06:05 DEPARTED 06:05  
  W6 7755 BREMEN WIZZ AIR 06:20 DEPARTED 06:26  
  W6 7763 BADEN BADEN/KARLSRUHE WIZZ AIR 12:15  
  QR 306 DOHA QATAR AIRWAYS 12:25  
  W6 7751 TREVISO WIZZ AIR 12:35  
  OS 780 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 12:40  
  SK 9452 VIENNA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 12:40  
  LH 6443 VIENNA LUFTHANSA 12:40  
  LO 592 WARSAW LOT-POLISH AIRLINES 13:20  
  W6 7731 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 14:00  
  JP 827 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 14:40  
  JU 163 BELGRADE AIR SERBIA 15:05  
  KK 7021 BELGRADE ATLASJET 15:05  
  AF 9723 BELGRADE AIR FRANCE 15:05  
  YM 4125 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 15:05  
  SU 3765 BELGRADE AEROFLOT-RUSSIAN INT.AIRLINES 15:05  
  EY 5988 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 15:05  
  AZ 2475 BELGRADE ALITALIA 15:05  
  W6 7765 MALTA WIZZ AIR 15:15  
  OU 369 ZAGREB CROATIA AIRLINES 15:55  
  SK 9327 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 15:55  
  W6 7725 FRIEDRICHSHAFEN WIZZ AIR 17:05  
  W6 7727 MEMMINGEN WIZZ AIR 17:55  
  A3 985 ATHENS AEGEAN AIRLINES 19:30  
  W6 7761 BRATISLAVA WIZZ AIR 19:40  
  GM 6029 ZURICH GERMANIA FLUG 19:55  
  WK 439 ZURICH EDELWEISS AIR 20:25  
  LX 8439 ZURICH SWISS 20:25  
  TK 1006 ISTANBUL TURKISH AIRLINES 20:55  
25.07.2019
  TK 4121 ANTALYA TURKISH AIRLINES 01:45  
  XQ 5255 ANTALYA SUNEXPRESS 02:20  
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25  
  AF 9723 BELGRADE AIR FRANCE 04:25  
  EY 5988 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 04:25  
  YM 4139 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 04:25  
  OS 776 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 04:30  
  UA 9834 VIENNA UNITED AIRLINES 04:30  
  LH 6387 VIENNA LUFTHANSA 04:30  
  JP 811 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 04:40  
  SK 8941 LJUBLJANA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 04:40  
  LH 6935 LJUBLJANA LUFTHANSA 04:40  
  Fluturimi i realizuar Imbarkim (Boarding) Fluturimi i parealizuar
 

RREGULLA PËR UDHËTIM:
Regjistrimi i pasagjerëve tek sportelat për regjistrim fillon të paktën 120 minuta (2 orë), dhe në rastin e fluturimit interkontinental të paktën 180 minuta (3 orë) para kohës së nisjes publikuar në kuponat e fluturimit.
Mbyllja e sportelit për regjistrim është 30 minuta para kohës së nisjes, dhe në rastin e fluturimit interkontinental më së voni 60 minuta para kohës së nisjes publikuar në kuponat e fluturimit.
 

 
 
  SKP :  24.07.2019,08:33
Lajme
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
ТAV PROMOVON AEROPORTIN E OHRIT NË SHQIPËRI: ...
29/5/2019
arkiva
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter