Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.07.2019,11:45
 
 

*Nga kalendari zgjidhni datën për të shikuar orarin e fluturimeve për dy javët e ardhshme.
*Informacion është rifreskohen çdo 2 minuta
  ATERIME   22.07.2019 Datë 
    Numri i fluturimit Nga Kompanitë ajrore Kohë Info  
22.07.2019
  W6 7720 PARIS - BEAUVAIS WIZZ AIR 00:15 LANDED 01:04  
  W6 7732 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 00:25 LANDED 00:12  
  XQ 5254 ANTALYA SUNEXPRESS 01:30 LANDED 02:28  
  JU 166 BELGRADE AIR SERBIA 01:40 LANDED 01:55  
  SU 3775 BELGRADE AEROFLOT-RUSSIAN INT.AIRLINES 01:40 LANDED 01:55  
  YM 4138 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 01:40 LANDED 01:55  
  KK 7020 BELGRADE ATLASJET 01:40 LANDED 01:55  
  CAI 251 ANTALYA CORENDON AIRLINES 06:05 LANDED 05:45  
  UJ 1038 HURGHADA ALMASRIA UNIVERSAL AIRLINES 06:30 LANDED 05:54  
  TK 1003 ISTANBUL TURKISH AIRLINES 08:25 LANDED 08:15  
  PC 351 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN PEGASUS AIRLINES 11:00 LANDED 10:57  
  QR 305 DOHA QATAR AIRWAYS 11:15 LANDED 11:04  
  W6 7712 MALMO WIZZ AIR 11:40 LANDED 11:33  
  OS 779 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 11:50 EXPECTED 12:05  
  UA 9835 VIENNA UNITED AIRLINES 11:50 EXPECTED 12:05  
  LH 6444 VIENNA LUFTHANSA 11:50 EXPECTED 12:05  
  SK 9451 VIENNA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 11:50 EXPECTED 12:05  
  W6 7708 STOCKHOLM - NYKOPING WIZZ AIR 12:05 EXPECTED 11:55  
  W6 7710 GOTHENBURG WIZZ AIR 12:25 EXPECTED 12:20  
  LO 591 WARSAW LOT-POLISH AIRLINES 12:40 EXPECTED 12:30  
  FZ 791 DUBAI FLY DUBAI 12:55 EXPECTED 13:25  
  W6 7706 SANDEF JORD WIZZ AIR 13:05 EXPECTED 13:00  
  A3 984 ATHENS AEGEAN AIRLINES 13:10  
  JP 826 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 13:55  
  W6 2229 BUDAPEST WIZZ AIR 14:50  
  OU 368 ZAGREB CROATIA AIRLINES 15:15  
  SK 9330 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 15:15  
  W6 7742 MALPENSA WIZZ AIR 17:10  
  W6 7728 MEMMINGEN WIZZ AIR 17:30  
  GM 6028 ZURICH GERMANIA FLUG 17:40  
  W6 7754 HANNOVER WIZZ AIR 19:05  
  TK 1005 ISTANBUL TURKISH AIRLINES 20:00  
  W6 7758 CIAMPINO WIZZ AIR 21:45  
  OU 366 ZAGREB CROATIA AIRLINES 22:45  
  W6 7762 BRATISLAVA WIZZ AIR 23:25  
  OS 775 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 23:55  
  LH 6390 VIENNA LUFTHANSA 23:55  
23.07.2019
  JP 810 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 00:05  
  SK 8948 LJUBLJANA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 00:05  
  LH 6934 LJUBLJANA LUFTHANSA 00:05  
  W6 7738 BARCELONA WIZZ AIR 00:10  
  W6 7732 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 00:30  
  JU 166 BELGRADE AIR SERBIA 01:40  
  SU 3775 BELGRADE AEROFLOT-RUSSIAN INT.AIRLINES 01:40  
  YM 4138 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 01:40  
  KK 7020 BELGRADE ATLASJET 01:40  
  PC 6363 ANTALYA PEGASUS AIRLINES 02:40  
  Fluturimi i realizuar     Fluturimi i parealizuar
 
 
 
 
  SKP :  22.07.2019,11:45
Lajme
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
ТAV PROMOVON AEROPORTIN E OHRIT NË SHQIPËRI: ...
29/5/2019
arkiva
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter