Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.07.2019,11:59
 
 

PIKA PËR INFORMACIONE

Sportel për informacione dhe vendi i takimeve gjendet në katin përdhes të ndërtesës së aeroportit, menjëherë pas eskalatorëve të cilët dërgojnë në pjesën për dalje.

Sportel për informacione dhe vendi i takimeve janë të shënuara me shenjën për informacione. Personeli i buzëqeshur dhe i përgatitur do t’iu përgjigjet pyetjeve tuaja dhe do t’iu ofrojë ndihmën e duhur.
 

Kontakt:
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
1043 Petrovec, Maqedoni
Tel: 02/3148-333
Orari i punës: non-stop
 

 
 
 
  SKP :  22.07.2019,11:59
Вести
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
ТAV PROMOVON AEROPORTIN E OHRIT NË SHQIPËRI: ...
29/5/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter