Изберете аеродром
 
  SKP :  25.07.2014,08:43
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
ЦИП сервиси
Карго Центар
 

 


На Аеродром
Добредојдовте на
Аеродром Александар Велики Скопје
Знаење, искуство и креативностУспешна приказна напишана со знаење, искуство и креативност во аеродромското работење.
Од Скопје до светотОдберете ја вашата дестинација од Скопје до едно од бројните места во светот.
  Лет Од Време  
  ST 1992 BERLIN - SCHONENFELD 09:55  
  PC 711 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN 10:55  
  W6 7710 GOTHENBURG - SAEVE 11:30  
  OS 779 VIENNA 11:40  
сите пристигнувања »
 
  Лет До Време  
  TK 1004 ISTANBUL - ATATURK 09:05  
  ST 1993 BERLIN - SCHONENFELD 10:40  
  PC 712 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN 11:35  
  W6 7731 BASEL-MULHOUSE 12:15  
сите полетувања »
   
На аеродромот
 
 
Летови
 
 
Патувања
 

 


mk_skp
  SKP :  25.07.2014,08:43
Временски услови
21°C Current
Притисок:982.05 mb
Ветер:0 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
21 °C 17/32 °C 18/33 °C
Вести
„Алиталија“ и „ТАВ Македонија“ го поврзаа Скопје со директен лет до вечниот град Рим ...
6/5/2014
„ТАВ Македонија“ и „Виз ер“ во француски стил ги испратија првите патници од Скопје до Париз ...
5/4/2014
архива

Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter