Изберете аеродром
 
  SKP :  22.06.2017,20:34
 
 

*Изберете датум од календарот за да го видите распоредот на летање во следните 14 дена.
*Информациите се освежуваат секои 2 минути
  ПОЛЕТУВАЊА   22.06.2017 Датум 
    Бр. Лет До Авиопревозник Време Инфо  
22.06.2017
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25 DEPARTED 04:31  
  EY 5982 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 04:25 DEPARTED 04:31  
  AB 5705 BELGRADE AIR BERLIN 04:25 DEPARTED 04:31  
  YM 4125 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 04:25 DEPARTED 04:31  
  KK 7557 BELGRADE ATLASJET 04:25 DEPARTED 04:31  
  OS 776 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:23  
  UA 9834 VIENNA UNITED AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:23  
  LH 6387 VIENNA LUFTHANSA 04:30 DEPARTED 04:23  
  JP 811 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 04:40 DEPARTED 04:48  
  LH 6935 LJUBLJANA LUFTHANSA 04:40 DEPARTED 04:48  
  PC 6364 ANTALYA PEGASUS AIRLINES 05:00 DEPARTED 04:48  
  W6 7721 DORTMUND WIZZ AIR 05:30 DEPARTED 05:33  
  OU 367 ZAGREB CROATIA AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:53  
  SK 9331 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:53  
  W6 7701 LONDON - LUTON WIZZ AIR 06:05 DEPARTED 06:21  
  W6 7711 MALMO WIZZ AIR 06:25 DEPARTED 06:26  
  TK 1004 ISTANBUL - ATATURK TURKISH AIRLINES 09:25 DEPARTED 09:32  
  PC 352 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN PEGASUS AIRLINES 10:55 DEPARTED 11:04  
  W6 7709 GOTHENBURG WIZZ AIR 11:55 DEPARTED 12:03  
  W6 7739 BERLIN - SCHONENFELD WIZZ AIR 12:50 DEPARTED 12:53  
  OS 780 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 12:55 DEPARTED 13:05  
  SK 9452 VIENNA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 12:55 DEPARTED 13:05  
  LH 6443 VIENNA LUFTHANSA 12:55 DEPARTED 13:05  
  FZ 792 DUBAI FLY DUBAI 13:35 DEPARTED 14:14  
  W6 7731 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 13:50 DEPARTED 14:23  
  JP 827 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 14:55 DEPARTED 14:51  
  LH 6933 LJUBLJANA LUFTHANSA 14:55 DEPARTED 14:51  
  JU 163 BELGRADE AIR SERBIA 15:05 DEPARTED 15:14  
  EY 5979 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 15:05 DEPARTED 15:14  
  KK 7553 BELGRADE ATLASJET 15:05 DEPARTED 15:14  
  AB 5773 BELGRADE AIR BERLIN 15:05 DEPARTED 15:14  
  AZ 2475 BELGRADE ALITALIA 15:05 DEPARTED 15:14  
  W6 7727 MEMMINGEN WIZZ AIR 17:15 DEPARTED 18:07  
  W6 7729 FRANKFURT-HAHN WIZZ AIR 18:35 DEPARTED 19:16  
  W6 7723 COLOGNE WIZZ AIR 18:50 DEPARTED 19:01  
  TK 1006 ISTANBUL - ATATURK TURKISH AIRLINES 20:55 BOARDING  
23.06.2017
  OK 847 PRAGUE CZECH AIRLINES 03:15  
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25  
  EY 5982 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 04:25  
  AB 5705 BELGRADE AIR BERLIN 04:25  
  YM 4125 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 04:25  
  KK 7557 BELGRADE ATLASJET 04:25  
  OS 776 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 04:30  
  UA 9834 VIENNA UNITED AIRLINES 04:30  
  LH 6387 VIENNA LUFTHANSA 04:30  
  JP 811 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 04:40  
  LH 6935 LJUBLJANA LUFTHANSA 04:40  
  Реализиран лет Качување Откажан лет
 

ПРАВИЛА ЗА ПАТУВАЊЕ: Пријавувањето на патниците на аеродромскиот шалтер за регистрација започнува најмалку 120 минути (2 часа) пред предвиденото време на полетување, а во случај на интерконтинентален лет најмалку 180 минути (3 часа) пред објавеното време на полетување назначено во авиобилетот.
Затворањето на аеродромскиот шалтер за регистрација е најдоцна 30 минути пред објавеното време на полетување назначено во авиобилетот, а во случај на интерконтинентален лет најдоцна 60 минути пред објавеното време на полетување назначено во авиобилетот.
 

 
 
  SKP :  22.06.2017,20:34
Временски услови
28°C Current
Притисок:32881.85 mb
Ветер:22.53 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
28 °C 15/32 °C 18/33 °C
Вести
ТАВ донесе 5 блогери да ја промовираат Македонија кај турските туристи...
30/5/2017
Известување за патниците...
21/4/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter