Изберете аеродром
 
  SKP :  18.01.2018,22:27
 
 

СЛУЖБА ЗА ИЗГУБЕН БАГАЖ

Службата за изгубен багаж се наоѓа во делот за подигање багаж, по пасошката контрола во делот за пристигнувања.

Во случај на непристигнување на багажот, патникот е должен со авионската карта и привезокот за багажот веднаш да се обрати до служба за изгубен багаж.

Службата за изгубен багаж ги нуди следните услуги: отворање на записник за непристигнат багаж, електронско лоцирање и трагање за багажот.

Во случај на пристугнување на оштетен багаж или од багажот да недостасуваат работи, патникот е должен да се обрати во службата за изгубен багаж за да отвори записник за оштетен багаж.

Службата за изгубен багаж ги опслужува сите авиокомпании кои оперираат од аеродромот „Александар Велики“ Скопје.

Изгубени лични предмети

Ако изгубите или заборавите некој Ваш личен предмет на аеродромот или во воздухоплов, Ве молиме контактирајте нè на е-маил: lost.property@tav.aero.

Чување на багаж

Ако сакате да оставите багаж или некој предмет на чување, ви стоиме на располагање. Максимално време на чување е 30 дена, а услугата се наплатува.

Погледни Ценовник (PDF, 354kB)

За повеќе информации во врска со изгубен или оштетен багаж, изгубени лични предмети и чување на багаж, можете да нè контактирате на:

Контакт:
Тел: +389 (0) 2 3148-334;   +389 (0) 2 3148-366
Моб:+389 (0) 72 313 903
Факс: +389 (0) 2 3148-360
E-mail: lostbaggage@tav.aero

Пребарување за изгубен багаж.
Директен пристап за пребарување на изгубениот багаж:

www.worldtracer.aero

 
 
 
  SKP :  18.01.2018,22:27
Временски услови
0°C Current
Притисок:32814.12 mb
Ветер:30 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
0 °C -2/7 °C -2/6 °C
Вести
ТАВ: ТУИ ќе почне со летови Ајндховен-Охрид во 2018 година...
26/12/2017
ТАВ: 1,6 милиони патници патувале преку македонските аеродроми во првите 9 месеци ...
9/10/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter