Изберете аеродром
 
  SKP :  18.01.2020,04:36
 
 

ТАВ “PRIMECLASS”

ТАВ “primeclass”

ТАВ “primeclass” е бренд на ТАВ Оперативни Услуги АД, која е една од подружниците на Корпорацијата ТАВ Аеродроми која управува со приходите кои не се поврзани со авијацијата. Брендот ви нуди персонална асистенција за пречек и испраќање на патници, како и оперативни Услуги поврзани со Салоните на Аеродромите
Проширена палета на ТАВ “primeclass” Услуги се нудат како ВИП и ЦИП Услуги за патници кои преферираат екстра комфорт и простор. Нудиме ТАВ “primeclass” Услуги преку Аеродромскиот Терминал (ЦИП Услуги) и преку ВИП Терминалот (ВИП Услуги).

ТАВ “primeclass” ВИП & ЦИП Сервиси како дел од угледниот и светски препознатливиот бренд “primeclass” Сервис, ги нуди своите Услуги прилагодени кон потребите на патниците на Аеродромите Скопје и Охрид. Ви нудиме голем број на привилегии и сместување за сите побарувања на патникот со желба за комфорт и брзина во патувањето, како и на компании кои би сакале да го покажат Македонското гостопримство на нивните гости. 

ЦИП Услуга – Пристигнување & Заминување преку АЕРОДРОМСКИОТ ТЕРМИНАЛ

  • Нашата цел е да ја отстраниме вознемиреноста и стресот пред и после летовите и да заштедиме време со понуда на професионални привилегии на секој чекор, со што корисниците се чуствуваат посебни и згрижени за време на секоја етапа од нивното патување.

ВИП Услуга – Пристигнување & Заминување преку ВИП ТЕРМИНАЛОТ

  • Вашата приватност е ваша привилегија и наша одговорност, место за пречек на вашите гости директно во салоните, кога ќе одберете ексклузивност на вашиот личен мал аеродром - изберете “primeclass” ВИП Терминал
  • ВИП Терминал - за патници со високи стандарди во удобност, дискреција и управување со времето - без оглед на нивната авиокомпанија или класа на резервации на авиобилетот.

Кликнете тука за презентација и дополнителни информации за нашите ТАВ "primeclass" Услуги кои се нудат на Меѓународен Аеродром Скопје.

Кликнете тука за Ценовникот и дополнителни информации за нашите ТАВ "primeclass" Услуги кои се нудат на Меѓународен Аеродром Скопје.

Контакт:
Телефон: +389 23 148 367
Мобилен: +389 72 236 467
Факс: +389 23 148 663
Грижа за корисници - ел.пошта: pcmac.customer@tav.aero
Ел.пошта: primeclass.skopje@tav.aero
Веб страна: www.primeclass.com.tr

 
 
 
  SKP :  18.01.2020,04:36
Вести
ТАВ: Македонските аеродроми меѓу најбрзорастечките на светско ниво ...
15/10/2019
Важна информација за патниците...
7/8/2019
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter