Изберете аеродром
 
  SKP :  23.05.2019,11:12
 
 

РЕСТОРАНИ И КАФУЛИЊА

Cakes&Bakes:
Кафулето Cakes&Bakes се наоѓа на приземјето на терминалот, помеѓу делот за пријавување и делот за пристигнувања.
Cakes&Bakes нуди најразновидни сендвичи, пецива, колачи и пијалоци.
Кафулето Cakes&Bakes е отворено 24 часа.
 

Cafe Inn:
Кафулето Cafe Inn се наоѓа во делот за заминувања.

Cafe Inn нуди најразновидни сендвичи, пецива, колачи и пијалоци.
Кафулето Cafe Inn е отворено 24 часа.


 

Burger King:
Burger King се наоѓа во делот за заминувања.

Burger King е отворен 24 часа. 

Контакт за БТА:
Меѓународен Аеродром Скопје
1043 – Петровец, Скопје
T: 2580 922
Ф: 2580 920
www.bta.com.tr

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:12
Вести
ACI го рангира охридскиот аеродром меѓу најдобрите 3 со највисок пораст во Европа ...
14/5/2019
ТАВ Македонија го пречека првиот лет Атина – Скопје на Aegean Airlines...
1/11/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter