Изберете аеродром
 
  SKP :  22.02.2017,07:12
 
 

ПАРКИНГ ПРОСТОР

Аеродромот "Александар Велики" – Скопје располага со сопствен паркинг простор:
1200 обележани места за автомобили и 6 обележани места за автобуси.

Надомест за паркирање на возила:

Паркирање/ Време до 1 час од 1 до 2 часа од 2 до 3 часа од 3 до 4 часа од 4 до 8 часа од 8 до 12 часа од 12 до 24 часа од 3 до 7 дена
ЦЕНА (ДЕН): 80 100 120 130 200 400 600 1800

Напомена:
- Доколку времетраењето на паркингот е над 24 часа, секој нов започнат ден се тарифира одново според горенаведената табела.
- Сите цени се во МКД
- ДДВ е вклучен

 
 
 
  SKP :  22.02.2017,07:12
Временски услови
2°C Current
Притисок:32915.71 mb
Ветер:0.00 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
2 °C 1/12 °C 2/13 °C
Вести
ТАВ преговара со Еуровингс за летови до Минхен и Дизелдорф...
6/2/2017
На македонските аеродроми менаџирани од ТАВ во 2016 минале 1.8 милиони патници...
11/1/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter