Изберете аеродром
 
  SKP :  21.11.2018,21:01
 
 

ТАКСИ

Аеродромско такси

Такси услугите на Меѓународен Аеродром Скопје се регулирани според ценовникот кој е истакнат на излезот на аеродромот и во секое такси возило.
Tакси компанијата располага со возила во бела боја и означени со такси број од 1 до 65. Ародромските такси возила се единствените кои што се овластени од страна на ТАВ Македонија за вршење такси превоз од Меѓународен Аеродром Скопје.
Возилата се паркирани на излезот од аеродромската зграда секојдневно 24 часа, така што нема потреба од резервација.
Доколку имате потреба од организиран групен превоз може да направите резервација преку електронска пошта или телефон.
Достапни се услуги на такси превоз од аеродромот до Скопје, низ целата држава и соседните балкански земји.

Поплаки и пофалби:
Email: elita-el@hotmail.com
Тел:+389 70 813 037

Ценовник:
 

Airport – Skopje  : 1220 den.  (20) €

Airport – Sutka  : 1220 den.  (20) €

Airport –Saraj : 1530 den.  (25) €

Airport –G.Petrov : 1530 den. (25) €

Airport - Kumanovo : 1530 den. (25) €

Airport - K.Palanka : 3670 den. (60) €

Airport – Veles : 1850 den. (30) €

Airport- Tetovo : 2750 den. (45) €

Airport- Gostivar : 3360 den. (55) €

Airport- Kicevo : 4300 den. (70) €

Airport- Debar : 4900 den. (80) €

Airport – Struga : 5800 den. (95) €

Airport – Ohrid : 5800 den. (95) €

Airport- Bitola : 4900 den. (80) €

Airport – Resen : 5800 den. (95) €

Airport – Krusevo : 5200 den. (85) €

Airport – Prilep : 3670 den. (60) €

Airport - D.Kapija : 4000 den. (65) €

Airport – Gevgelija : 5200 den. (85) €

Airport  - Strumica : 4200 den. (70) €

Airport  - Kavadarci : 3300 den. (55) €

Airport – Negotino : 3000n den. (50) €

Airport – Radovis : 3670 den. (60) €

Airport -  Stip : 3000 den. (50) €

Airport – Sv.Nikole : 3000 den (50) €

Airport – Berovo : 4900 den. (80) €

Airport – Delcevo : 5200 den. (85) €

Airport – Vinica : 3670 den. (60) €

Airport – Kocani : 3670 den. (60) €

Airport – Kratovo : 3000 den. (50) €

Airport – Dojran : 5800 den. (95) €

Airport – Blace : 1800 den. (30) €

Airport – Tabanovce : 1800 den. (30) €

Airport – Prishtina : (70) €

Airport – Prizren : (90) €

Airport – Ferizaj : (60) €

Airport – Gakove : (110) €

Airport – Peje : (110) €

Airport – Mitrovica : (100) €

Airport – Presevo : (50) €

Airport – Bujanovac : (60) €

Airport – Gjilan : (70) €

 
 
 
  SKP :  21.11.2018,21:01
Временски услови
25°C Current
Притисок:32712.53 mb
Ветер:17.70 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
25 °C 15/27 °C 14/26 °C
Вести
ТАВ Македонија го пречека првиот лет Атина – Скопје на Aegean Airlines...
1/11/2018
1,8 милиони патници на скопскиот и охридскиот аеродром во првите 9 месеци од 2018 година...
9/10/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter