Изберете аеродром
 
  SKP :  05.03.2015,19:39
 
 

КАРГО УСЛУГИ

Услуги:
Карго Операции ги нуди следниве услуги:
• Прифат и отпрема на пратки за патнички авиони,
• Прифат и отпрема на пратки за карго авиони,
• Камионски транспортни услуги (RFS) за авионски или други пратки.

Сите активности се одвиваат во согласност со стандардите на IATA.
• Прифат и отпрема на пратки и пошта
• Прифат и отпрема на специјални пратки (DG, VAL, AVI и др.),
• Подготовка на документи,
• Рентгенска контрола на стоките,
• Царинска контрола,
• Гранична инспекција,
• Сервисирање на транзитни пратки со камион/авион,
• Други услуги по претходен договор,

Логистичка поддршка
Карго центарот дава логистичка поддршка пред и по авиотраспортот (landside handling):
• Подготовка на пратки за авиотранспорт,
• Царинско складирање,
• Препакување на стоки.

 
 
Испрати ја страната
 
  SKP :  05.03.2015,19:39
Временски услови
5°C Current
Притисок:1015.92 mb
Ветер:0 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
5 °C 2/7 °C 1/6 °C
Вести
„ТАВ“ го промовира охридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“ на Меѓународниот туристички саем во Берлин...
5/3/2015
Пет години „ТАВ“ во Македонија: 17 нови дестинации и 75 отсто пораст на бројот на патници на аеродромите...
26/2/2015
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter