Изберете аеродром
 
  SKP :  03.09.2015,04:26
 
 

  Неподигнати товарни листи   03.09.2015
Број. Цар. Пријава Датум Маг. број Коминтент Колети Тежина Г20
POT-00000238 915 14.04.2015 5521 НЕПОЗНАТ/ИХХ ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА 3 34,60 0,00
POT-243 1180 13.05.2015 7149 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/АЛИТИ ЗИРАП 1 2,00 0,00
5985748366 1654 29.06.2015 9875 НЕПОЗНАТ/КУК МАКЕДОНИЈА 3 4,50 77,00
3327619293 1813 13.07.2015 10721 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/ДИМЧЕ ИЛИЈЕВСКИ 1 0,50 383,00
7523763881 1896 20.07.2015 11143 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/РУМЕНОВСКА ЈАСМИНА 1 4,50 1610,00
7940695044 2003 29.07.2015 11708 НЕПОЗНАТ/БИБО КОМЕРЦ 1 4,00 278,00
2459568661 2064 04.08.2015 12040 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/ЕВА ФИЛИПОВСКА 1 1,00 596,00
2831023204 2064 04.08.2015 12034 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/ФЕРИЈЕТА СКЕНДЕРИ 1 1,00 1631,00
774243360210 2192 15.08.2015 12737 НЕПОЗНАТ/МУЛТИДЕКОР 1 25,00 4625,00
475-30002184 2246 20.08.2015 12957 НЕПОЗНАТ/IANCU GITAS CALARASI 1 100,00 0,00
781183477758 2261 21.08.2015 13102 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/АРСИМ КОБЕЦИ 1 14,00 1591,00
624358735218 2261 21.08.2015 13124 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/БРОЧЕ МИРЧЕВСКИ 1 9,00 11866,00
638382063389 2261 21.08.2015 13116 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/МУЈАДИН СЕЈДИНОСКИ 2 4,80 970,00
781178821860 2261 21.08.2015 13106 Сет Компјутери ДООЕЛ СКОПЈЕ 1 6,00 80035,00
648785924516 2293 24.08.2015 13179 Сет Компјутери ДООЕЛ СКОПЈЕ 1 0,90 17169,00
9788046170 2286 24.08.2015 13152 НЕПОЗНАТ/КАРДИО ДИАГНОСТИКА ДР. Ц. БОЈОВСКИ 5 27,00 4103,00
4254253146 2319 27.08.2015 13331 НЕПОЗНАТ/АМБАСАДА НА КОСОВО 3 32,50 118494,00
1190391576 2319 27.08.2015 13332 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/ИСМАИЛИ БЕСИМ 1 14,00 6095,00
0493164173 2332 28.08.2015 13472 ГРАНД ЕКСПОРТ ДООЕЛ 1 17,00 7770,00
781224718544 2335 28.08.2015 13506 ПРОМЕДИКА 1 0,10 3367,00
235-01934376 2343 29.08.2015 13417 ФАРМАХЕМ 1 17,10 0,00
774357731522 2353 30.08.2015 13495 Македонска РадиоТелевизија 2 10,00 6380,00
648785942423 2365 31.08.2015 13555 Сет Компјутери ДООЕЛ СКОПЈЕ 2 0,70 221,00
020-44775846 2356 31.08.2015 13451 АМБАСАДА НА САД - GSO 1 17,00 3405,00
781234129800 2365 31.08.2015 13554 ШАТЕ ДОО 1 15,70 18559,00
235-04960093 2367 31.08.2015 13536 РАДЕ КОНЧАР-СЕРВИС И ПОПРАВКИ 16 216,00 0,00
806008877129 2365 31.08.2015 13558 НЕПОЗНАТ/ЛАЈФ ВИТ ЧЕЛИНЏИС 1 9,00 2620,00
8364021746 2358 31.08.2015 13515 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/РИСТОВСКИ ДУШКО 1 1,00 170,00
637038364393 2365 31.08.2015 13560 НЕПОЗНАТ/ПОЛЕНАК КАНЦЕЛАРИЈА 1 20,20 393,00
648785942684 2365 31.08.2015 13557 АМЦ ДОО-СКОПЈЕ 2 1,00 129,00
634497906284 2365 31.08.2015 13556 АМЦ ДОО-СКОПЈЕ 6 203,00 1608631,00
5514897371 2370 01.09.2015 13574 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/ДАМЧЕВСКИ ЗОРАН 1 5,50 884,00
6798951163 2372 01.09.2015 13585 НЕПОЗНАТ/ДИЕКОТЕК 1 4,20 8339,00
650150083369 2372 01.09.2015 13611 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/ХРИСТОВ ИВАН 1 3,00 2669,00
831-50265692 2377 01.09.2015 13597 АВИЦЕНА ДОО 4 14,00 13320,00
235-02525132 2381 02.09.2015 13609 ЕЛБИЈОР СКОПЈЕ 17 260,00 0,00
235-02525132-2 2386 02.09.2015 13640 ЕЛБИЈОР СКОПЈЕ 3 50,00 0,00
115-72618641 2383 02.09.2015 13629 ТНТ ЕКСПРЕС Македонија 1 2,09 0,00
020-93615550 2378 02.09.2015 13602 АМБАСАДА НА САД - GSO 4 179,10 0,00
9484270644 2380 02.09.2015 13626 ФИЛА ФАРМ ДООЕЛ 1 13,00 67245,00
831-10789704 2387 02.09.2015 13646 Амбасада на Хрватска 8 105,00 0,00
6450494341 2380 02.09.2015 13625 СИСТИНА МЕДИКАЛ ДООЕЛ 1 0,80 5461,00
831-50284102 2387 02.09.2015 13645 АДРИАМЕД ДОО 1 1,10 8763,00
831-50284113 2387 02.09.2015 13647 АДРИАМЕД ДОО 6 24,00 731465,00
235-06890844 2386 02.09.2015 13641 ЛНТ ДИЈАГНОСТИКА 2 23,00 0,00
235-04259964 2386 02.09.2015 13639 Н.Н. 59 1050,00 0,00
235-06881906 2386 02.09.2015 13642 Н.Н. 2 65,00 0,00
9283957981 2380 02.09.2015 13621 ЕВРО ТИМ 1 3,10 7656,00
CN-38007790209 2382 02.09.2015 13615 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 1 4,30 0,00
CN-38001620209 2383 02.09.2015 13632 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 1 0,40 0,00
CN-38008260209 2384 02.09.2015 13635 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 7 94,40 0,00
CN-380084380209 2385 02.09.2015 13637 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 9 41,30 0,00
CN -38020915 2386 02.09.2015 13643 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 5 41,00 0,00
CN -38020915-2 2387 02.09.2015 13650 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 4 29,90 0,00
831-50292185 2387 02.09.2015 13649 ТИР Скопје 1 9,00 44701,00
115-72648343 2383 02.09.2015 13630 ТИР Скопје 1 1,00 0,00
831-50284301 2387 02.09.2015 13648 ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ 13 57,80 288369,00
165-05015021 2384 02.09.2015 13633 РСЕ ОПТИМА ВИТЕ ДООЕЛ Друштво за трговија и услуги 2 13,00 0,00
165-05015080 2384 02.09.2015 13634 РСЕ ОПТИМА ВИТЕ ДООЕЛ Друштво за трговија и услуги 4 68,00 0,00
115-72428672 2383 02.09.2015 13631 ШЕНКЕР ДООЕЛ - Скопје 1 6,20 17545,00
724-50108424 2385 02.09.2015 13636 МОВЕ ОНЕ Интернационал ДООЕЛ 16 132,00 0,00
USM-07485205 2386 02.09.2015 13644 АМБАСАДА НА САД - DPM 6 27,50 0,00
2595972831 2380 02.09.2015 13620 БИОСТАРТ 1 9,00 5266,00
235-00559602 2386 02.09.2015 13638 МЕДЕКС ФАРМ ДООЕЛ 9 105,00 0,00
6172172226 2380 02.09.2015 13623 АВИЦЕНА ДОО 1 3,00 16788,00
650150087592 2378 02.09.2015 13612 ФИЗИЧКО ЛИЦЕ/ПАНОВ ИЛИЈА 1 7,00 1485,00
61574144534 2380 02.09.2015 13628 НЕПОЗНАТ/ФЛУИДИ 1 370,00 218078,00
5405215465 2380 02.09.2015 13618 НЕПОЗНАТ/АГРОМАРКЕТ ИГОР ДООЕЛ 1 12,00 37,00
115-72661680 2388 03.09.2015 13651 НЕПОЗНАТ/КУБИС МЕДИКАЛ 1 8,90 15589,00
USM-09752180 2389 03.09.2015 13660 АМБАСАДА НА САД - DPM 1 14,60 0,00
020-47510245 2389 03.09.2015 13656 ВИЗЗ Аир Унгарија ЛТД.Подружница ПЕТРОВЕЦ 2 300,00 0,00
020-47510256 2389 03.09.2015 13657 ВИЗЗ Аир Унгарија ЛТД.Подружница ПЕТРОВЕЦ 2 300,00 0,00
020-84041860 2389 03.09.2015 13658 ФАРМАХЕМ 7 78,30 0,00
020-84058214 2389 03.09.2015 13654 УНИЦЕФ 8 1029,95 163317,00
CN -38020915-3 2388 03.09.2015 13653 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 11 58,00 0,00
CN -38030915 2389 03.09.2015 13659 Македонска Пошта АД за поштенски сообраќај 20 95,50 0,00
020-51105316 2389 03.09.2015 13655 ИН ТИМЕ МК-БПС ДОО 49 480,00 0,00
115-72647551 2388 03.09.2015 13652 П.И.К.К.О. 1 14,20 73370,00
 
 
 
  SKP :  03.09.2015,04:26
Временски услови
18°C Current
Притисок:982.05 mb
Ветер:4.83 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
18 °C 16/36 °C 16/37 °C
Вести
НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ: „ТАВ Македонија“ ги отвора петте нови линии со „Визер“ ...
29/6/2015
Нова директна линија од охридскиот аеродром: ТАВ Македонија го дочекува првиот лет од Лондон...
10/6/2015
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter