Изберете аеродром
 
  SKP :  24.03.2018,17:05
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
"primeclass" ВИП&ЦИП Услуги
Карго Центар
 

 

КОНТАКТИ

ТАВ Македонија ДООЕЛ

Адреса:
Меѓународен Аеродром Скопје
Ул. Босфор, бр. 1, Мралино, Илинден - Република Македонија

Информации:
Тел: +389 (0) 2 3148 333
Фах: + 389 (0) 2 3148 312
Sita: SKPAPXH
Telex: 51480
Aftn: LWSKZPZX

Контакти:
За општи прашања, коментари, поплаки и пофалби
customer.mk@tav.aero

За прашања поврзани со аеродромска оперативна безбедност:
safetyskp@tav.aero

За прашања поврзани со прифат и отпрема:
groundhandlingskp@tav.aero

За информации во врска со изгубен багаж
Тел: +389 (0) 72 313 903
lostbaggage@tav.aero

За маркетиншки понуди:
macedoniamarketing@tav.aero

Вашите апликации за работа можете да ги испраќате на:
jobsmk@tav.aero

 
 
 
  SKP :  24.03.2018,17:05
Временски услови
5°C Current
Притисок:32441.62 mb
Ветер:43 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
5 °C -1/6 °C 0/6 °C
Вести
ТАВ И ЛОТ ПОЛИШ ЕРЛАЈНС НАЈАВУВААТ: НОВА ЛИНИЈА ВАРШАВА – СКОПЈЕ ОД ЈУНИ 2018 ГОДИНА...
9/2/2018
Забранети тутунски продукти при влез во Државата Катар...
26/1/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter