Изберете аеродром
 
  SKP :  22.04.2018,14:04
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
"primeclass" ВИП&ЦИП Услуги
Карго Центар
 

 

ВЕСТИ
 

ЗАБРАНЕТИ ТУТУНСКИ ПРОДУКТИ ПРИ ВЛЕЗ ВО ДРЖАВАТА КАТАР
26 јануари 2018 година

Би сакале да ве информираме дека на листата подолу се наведени тутунски преработки и стимулатори кои што се забранети при влез во Државата Катар - Тутун за џвакање во секој облик и под секое име

- Е-цигари , Е-наргилиња и стимулатори за инструменти за пушење цигари

- Швајка (Sweika) во секој облик и под секое име

-Автоматизирани уреди наменети за продажба на цигари

- Материјали кои се употребуваат за рекламирање, промовирање или спонзорирање тутун или негови преработки

 
 
  SKP :  22.04.2018,14:04
Временски услови
22°C Current
Притисок:32881.85 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
22 °C 7/26 °C 12/27 °C
Вести
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
15/4/2018
ТАВ И ЛОТ ПОЛИШ ЕРЛАЈНС НАЈАВУВААТ: НОВА ЛИНИЈА ВАРШАВА – СКОПЈЕ ОД ЈУНИ 2018 ГОДИНА...
9/2/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter