Изберете аеродром
 
  SKP :  20.09.2018,12:40
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
"primeclass" ВИП&ЦИП Услуги
Карго Центар
 

 

ВЕСТИ
 

НА 13-ОТ WORLD'S ROUTES DEVELOPMENT FORUM КОЈ СЕ ОДРЖА ВО СТОКХОЛМ...
28 септември 2007 година

На 13-от World's ROUTES development forum кој се одржа во Стокхолм од 22-26.09.2007 зема учество и ЈПАУ со еден делегат. На форумот беа остварени средби со авиопревозниците за воспоставување на нови линии од/кон Скопје : Aeroflot (Moscow), Brussels Airlines (Brussels), Club Air (Verona), Easy Jet (London), Fly Nordic (Gothenburg), SAS (Copenhagen).

 
 
  SKP :  20.09.2018,12:40
Временски услови
25°C Current
Притисок:32712.53 mb
Ветер:17.70 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
25 °C 15/27 °C 14/26 °C
Вести
Над 1 милион патници патувале преку аеродромите во Скопје и Охрид во првите 6 месеци од 2018 година...
10/7/2018
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter