Изберете аеродром
 
  SKP :  20.09.2017,04:03
 
 

ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА И ЗДРАВСТВЕНО-ЕКОЛОШКА ПОЛИТИКА

Во сите проекти кои се спроведени досега, ТАВ секогаш ги почитува етичките вредности.

За таа цел, се трудиме да ги подобриме прашањата во врска со квалитетот, животната средина, професионалната безбедност и здравјето на вработените, и нудиме курсеви за обука за зголемување на свесноста, следејки ги технолошките иновации и воспоставувајќи ги релевантните системи во областите на проектните активности.

Во согласност со актуелните важечки домашни и меѓународни правила и прописи, наш главен принцип е да овозможиме квалитетни материјали и опрема за заштита на човечкото здравје и животната средина, употребата на природните ресурси да се одржи на оптимално ниво, да поддржиме рециклирање, и да обезбедиме „одржлив развој“ на природните, социјалните и економските ресурси во сите области на нашите активности.

 
 
 
  SKP :  20.09.2017,04:03
Временски услови
18°C Current
Притисок:32644.80 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
18 °C 13/25 °C 12/18 °C
Вести
ТАВ: Од октомври Еуровингс ќе лета на линијата Скопје–Минхен...
17/8/2017
ТАВ донесе новинари од Полска да ја промовираат Македонија како туристичка дестинација...
31/7/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter