Изберете аеродром
 
  SKP :  25.05.2018,09:21
 
 

ПОЛИТИКА НА УПРАВУВАЊЕ

Деловниот свет прави разликa со креирањето вредности за општеството. Вредноста се состои од благосостојба создадена од деловниот свет, деловните можности и квалитетот на услугите. Една од мисиите на компаниите е да го унапредат општеството во кое работат. Во сите проекти кои ги спроведува ТАВ, светските стандарди за квалитет се на врвот од секоја етапа на развој, во сите детали.

Со примена на техничкото знаење кое го применуваме уште од првиот ден, искусниот персонал, и современата технологија, ние водиме сметка за задоволување на сите наши клиенти и акционери во градежништвото, оперативата и управувањето, за да обезбедиме контуиран квалитет.

Како ТАВ нашата управувачка психологија е урамнотежување на економските и социјалните цели со индивидуалните и социјални цели, да ги заштитиме интересите на нашите вработени, компании и соработници и да помогнеме во растот на деловните вредности, транспарентноста и постојаноста.

 
 
 
  SKP :  25.05.2018,09:21
Временски услови
17°C Current
Притисок:32847.98 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
17 °C 12/26 °C 13/27 °C
Вести
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
15/4/2018
ТАВ И ЛОТ ПОЛИШ ЕРЛАЈНС НАЈАВУВААТ: НОВА ЛИНИЈА ВАРШАВА – СКОПЈЕ ОД ЈУНИ 2018 ГОДИНА...
9/2/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter