Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  24.03.2018,17:08
Fluturimet
Avio-transportuesit
Të drejtat e pasagjerëve
Shërbimi CIP
Kargo
 

 


WizzAirNë aeroportin
Mirëserdhët në
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
Dije, përvojë dhe kreativitetPërralla e suksesshme, e shkruar me njohuri, përvojë dhe kreativitet në shërbimet aeroportuale
Nga Shkupi deri te botaZgjidheni destinacionin Tuaj nga Shkupi deri te vendet e shumta në botë
  Fluturim Nga Kohë  
  W6 7728 MEMMINGEN 17:45  
  W6 7722 DORTMUND 18:15  
  W6 7708 STOCKHOLM - NYKOPING 18:35  
  TK 1005 ISTANBUL - ATATURK 19:45  
Të gjitha arritjet »
 
  Fluturim Deri Kohë  
  W6 7719 PARIS - BEAUVAIS 18:25  
  W6 7729 FRANKFURT-HAHN 18:50  
  W6 7749 HAMBURG 19:10  
  TK 1006 ISTANBUL - ATATURK 20:45  
Të gjitha fluturimet »
   
Në aeroportin
 
 
Fluturime
 
 
Udhëtime
 

 


TAXI
  SKP :  24.03.2018,17:08
Kushtet kohore
5°C Current
Presion:32441.62 mb
Erë:43 kph
Parashikimi i motit
Vijuese Sot Nesër
Current Today Tommorow
5 °C -1/6 °C 0/6 °C
Lajme
TAV DHE LOT POLISH AIRLINES NJOFTOJNË: LINJË E RE VARSHAVË - SHKUP NGA QERSHORI I VITIT 2018...
9/2/2018
Produkte të duhanit janë të ndaluara gjatë hyrjes në shtetin e Katarit...
26/1/2018
arkiva

Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter