Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.07.2019,11:46
 
 

*Nga kalendari zgjidhni datën për të shikuar orarin e fluturimeve për dy javët e ardhshme.
*Informacion është rifreskohen çdo 2 minuta
  FLUTURIME   22.07.2019 Datë 
    Numri i fluturimit Deri Kompanitë ajrore Kohë Info  
22.07.2019
  XQ 5255 ANTALYA SUNEXPRESS 02:20 DEPARTED 03:24  
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25 DEPARTED 04:21  
  AF 9723 BELGRADE AIR FRANCE 04:25 DEPARTED 04:21  
  EY 5988 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 04:25 DEPARTED 04:21  
  YM 4139 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 04:25 DEPARTED 04:21  
  OS 776 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:32  
  UA 9834 VIENNA UNITED AIRLINES 04:30 DEPARTED 04:32  
  LH 6387 VIENNA LUFTHANSA 04:30 DEPARTED 04:32  
  W6 7707 STOCKHOLM - NYKOPING WIZZ AIR 05:35 DEPARTED 05:44  
  OU 367 ZAGREB CROATIA AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:53  
  SK 9331 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 05:45 DEPARTED 05:53  
  W6 7711 MALMO WIZZ AIR 05:55 DEPARTED 05:58  
  W6 7709 GOTHENBURG WIZZ AIR 06:05 DEPARTED 06:11  
  W6 7705 SANDEF JORD WIZZ AIR 06:15 DEPARTED 06:08  
  CAI 252 ANTALYA CORENDON AIRLINES 07:00 DEPARTED 07:04  
  UJ 1039 HURGHADA ALMASRIA UNIVERSAL AIRLINES 07:30 DEPARTED 07:22  
  TK 1004 ISTANBUL TURKISH AIRLINES 09:20 DEPARTED 09:20  
  PC 352 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN PEGASUS AIRLINES 11:40 GATE CLOSED  
  W6 7741 MALPENSA WIZZ AIR 12:15 GATE OPEN  
  QR 306 DOHA QATAR AIRWAYS 12:25 GATE OPEN  
  OS 780 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 12:35 WAIT IN LOUNGE  
  SK 9452 VIENNA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 12:35 WAIT IN LOUNGE  
  LH 6443 VIENNA LUFTHANSA 12:35 WAIT IN LOUNGE  
  W6 7727 MEMMINGEN WIZZ AIR 12:55 WAIT IN LOUNGE  
  W6 7753 HANNOVER WIZZ AIR 13:15 WAIT IN LOUNGE  
  LO 592 WARSAW LOT-POLISH AIRLINES 13:20 WAIT IN LOUNGE  
  A3 985 ATHENS AEGEAN AIRLINES 13:40 COUNTER OPEN  
  FZ 792 DUBAI FLY DUBAI 13:55 DELAYED
COUNTER OPEN
 
  W6 7731 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 14:10  
  JP 827 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 14:40  
  W6 2230 BUDAPEST WIZZ AIR 15:20  
  OU 369 ZAGREB CROATIA AIRLINES 15:55  
  SK 9327 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 15:55  
  W6 7737 BARCELONA WIZZ AIR 17:55  
  W6 7757 CIAMPINO WIZZ AIR 18:05  
  GM 6029 ZURICH GERMANIA FLUG 18:30  
  W6 7761 BRATISLAVA WIZZ AIR 19:40  
  TK 1006 ISTANBUL TURKISH AIRLINES 20:55  
23.07.2019
  PC 6364 ANTALYA PEGASUS AIRLINES 03:45  
  JU 167 BELGRADE AIR SERBIA 04:25  
  YM 4139 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 04:25  
  OS 776 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 04:30  
  UA 9834 VIENNA UNITED AIRLINES 04:30  
  LH 6387 VIENNA LUFTHANSA 04:30  
  JP 811 LJUBLJANA ADRIA AIRWAYS 04:40  
  SK 8941 LJUBLJANA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 04:40  
  LH 6935 LJUBLJANA LUFTHANSA 04:40  
  Fluturimi i realizuar Imbarkim (Boarding) Fluturimi i parealizuar
 

RREGULLA PËR UDHËTIM:
Regjistrimi i pasagjerëve tek sportelat për regjistrim fillon të paktën 120 minuta (2 orë), dhe në rastin e fluturimit interkontinental të paktën 180 minuta (3 orë) para kohës së nisjes publikuar në kuponat e fluturimit.
Mbyllja e sportelit për regjistrim është 30 minuta para kohës së nisjes, dhe në rastin e fluturimit interkontinental më së voni 60 minuta para kohës së nisjes publikuar në kuponat e fluturimit.
 

 
 
  SKP :  22.07.2019,11:46
Lajme
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
ТAV PROMOVON AEROPORTIN E OHRIT NË SHQIPËRI: ...
29/5/2019
arkiva
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter