Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  13.11.2019,20:22
 
 

*Nga kalendari zgjidhni datën për të shikuar orarin e fluturimeve për dy javët e ardhshme.
*Informacion është rifreskohen çdo 2 minuta
  ATERIME   13.11.2019 Datë 
    Numri i fluturimit Nga Kompanitë ajrore Kohë Info  
13.11.2019
  W6 7714 COPENHAGEN WIZZ AIR 00:10 LANDED 01:35  
  OS 775 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 00:20 LANDED 00:20  
  LH 6390 VIENNA LUFTHANSA 00:20 LANDED 00:20  
  W6 7730 FRANKFURT-HAHN WIZZ AIR 00:30 LANDED 01:19  
  W6 7740 BERLIN - SCHONENFELD WIZZ AIR 00:40 LANDED 01:40  
  TK 1003 ISTANBUL TURKISH AIRLINES 08:10 LANDED 08:05  
  QR 305 DOHA QATAR AIRWAYS 10:55 LANDED 10:04  
  W6 7768 LARNACA WIZZ AIR 11:15 LANDED 10:48  
  W6 7760 VAXJO WIZZ AIR 11:30 LANDED 11:53  
  OS 779 VIENNA AUSTRIAN AIRLINES 11:40 LANDED 12:00  
  UA 9835 VIENNA UNITED AIRLINES 11:40 LANDED 12:00  
  LH 6444 VIENNA LUFTHANSA 11:40 LANDED 12:00  
  SK 9451 VIENNA SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 11:40 LANDED 12:00  
  LO 591 WARSAW LOT-POLISH AIRLINES 12:40 LANDED 13:13  
  JU 162 BELGRADE AIR SERBIA 14:35 LANDED 14:41  
  SU 3764 BELGRADE AEROFLOT-RUSSIAN INT.AIRLINES 14:35 LANDED 14:41  
  EY 6027 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 14:35 LANDED 14:41  
  AZ 2487 BELGRADE ALITALIA 14:35 LANDED 14:41  
  AY 4499 BELGRADE FINNAIR 14:35 LANDED 14:41  
  YM 4124 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 14:35 LANDED 14:41  
  KK 7022 BELGRADE ATLASJET 14:35 LANDED 14:41  
  AF 9716 BELGRADE AIR FRANCE 14:35 LANDED 14:41  
  PC 351 ISTANBUL - SABIHA GOKCEN PEGASUS AIRLINES 15:55 LANDED 16:44  
  W6 7752 TREVISO WIZZ AIR 16:20 LANDED 16:35  
  W6 7764 BADEN BADEN/KARLSRUHE WIZZ AIR 17:25 LANDED 17:04  
  WK 438 ZURICH EDELWEISS AIR 18:45 LANDED 18:43  
  LX 8438 ZURICH SWISS 18:45 LANDED 18:43  
  TK 1005 ISTANBUL TURKISH AIRLINES 19:50 LANDED 19:26  
  GM 6028 ZURICH GERMANIA FLUG 20:00 LANDED 19:56  
  W6 7770 TURKU WIZZ AIR 20:40 EXPECTED 20:55  
  W6 7726 FRIEDRICHSHAFEN WIZZ AIR 21:40 EXPECTED 21:45  
  W6 7762 BRATISLAVA WIZZ AIR 21:55  
  W6 7728 MEMMINGEN WIZZ AIR 22:30  
  OU 366 ZAGREB CROATIA AIRLINES 22:45  
  SK 9340 ZAGREB SAS SCANDINAVIAN AIRLINES 22:45  
  W6 7732 BASEL-MULHOUSE WIZZ AIR 23:55  
14.11.2019
  JU 166 BELGRADE AIR SERBIA 01:50  
  AF 9736 BELGRADE AIR FRANCE 01:50  
  SU 3775 BELGRADE AEROFLOT-RUSSIAN INT.AIRLINES 01:50  
  EY 6027 BELGRADE ETIHAD AIRWAYS 01:50  
  YM 4138 BELGRADE MONTENEGRO AIRLINES 01:50  
  Fluturimi i realizuar     Fluturimi i parealizuar
 
 
 
 
  SKP :  13.11.2019,20:22
Lajme
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
arkiva
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter