Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.01.2020,19:03
 
 

AVIO-TRANSPORTUESIT
  Croatia Airlines
 
 
++ 389 2 2561850
++ 389 2 3296967
++ 389 2 3296969
++ 389 2 2520922

Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit

www.croatiaairlines.hr
 
    Adria Airways
 
 
++ 389 2 3117 009
++ 389 2 3118 009
++ 389 2 3229 975
++ 389 2 3165 531

Dame Gruev 7, lokal 7, Shkup, Maqedoni

 
http://www.adria.si
 
  Austrian Airlines
 
 

++ 389 2 314 83 72
++ 389 2 314 83 75

++ 389 2 324 88 05
++ 389 2 256 19 30

Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit

www.austrian.com
 
  Air SERBIA
 
 
++ 389 2 322 90 78
++ 389 2 322 90 49
++ 389 2 311 83 06
++ 389 2 311 65 32
++ 389 2 322 94 47

Arradhat Partizane 17, Shkup , Maqedoni

www.airserbia.com/  
 
  Turkish Airlines
 
 
++ 389 2 256 20 53
++ 389 2 311 61 49
  ++ 389 2 311 72 14

Blvd .Kliment Ohridski No:23, Shkup, Maqedoni

http://www.thy.com/
 
  Zyra Qatar Airways, Shkup
 
 
+ 389 2 3105 707
+ 389 2 3105 708
+ 389 2 256 6803 (Zona e Informacionit)
Rruga Nikola Kljusev Numër 6, Skopje, Macedonia
http://www.qatarairways.com/
 
  EDELWEISS AIR AG/ SWISS
 
 
    Edelweiss Contacts:

+389(0) 2 311 80 09
+ 41(0)43 456 50 00

Orari i punës: 08.00-17.00 (prej të hënës deri të premten)
services@flyedelweiss.com
www.flyedelweiss.com
 

 

Swiss Contacts:

+389(0) 2 311 75 44
+381 11 33 47 641
+420 2 34 00 83 60

Orari i punës: 08.30-17.00 (prej të hënës deri të premten)
www.swiss.com
 
    PEGASUS AIRLINES
 
 
www.flypgs.com
 
    WIZZ AIR
 
 
www.wizzair.com
 
    FLYDUBAI
 
 
www.flydubai.com
 
    CORENDON AIRLINES
 
 
www.corendon-airlines.com
 
    SUNEXPRESS AIRLINES
 
 
www.sunexpress.com
 

 

 
 
 
  SKP :  22.01.2020,19:03
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter