Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.01.2020,18:16
 
 

SHËRBIMI PËR BAGAZH TË HUMBUR

Shërbimi për bagazh të humbur gjendet në pjesën për të marrë bagazhin, pas pikës së kontrollit për pasaporta në pjesën e mbërritjes.

Në rast bagazhi juaj të mos mbërrij, pasagjeri është i obliguar me biletën e avionit dhe varësen që ka etiketën e valixhes menjëherë të drejtohet deri tek shërbimi për bagazh të humbur.

Shërbimi për bagazh të humbur ofron këto shërbime: hapjes të procesverbalit për bagazh që nuk ka arritur, gjetje elektronike të vendndodhjes dhe gjurmim për bagazhin.

Në rast kur bagazhi është i dëmtuar ose mungojnë gjëra nga bagazhi, pasagjeri është i obliguar të drejtohet deri tek shërbimi për bagazh të humbur për t’u hapur procesverbal për bagazhin e dëmtuar.

Shërbimi për bagazh të humbur i shërben të gjitha kompanitë ajrore të Aeroportit “Aleksandri i Madh”- Shkup

Sende personale të humbura

Nëse humbni apo haroni ndonjë send personal në aeroport ose në avion, Ju lutemi na kontaktoni në këtë e-mail: lost.property@tav.aero.

Ruajtja e bagazhit

Nëse doni të lini bagazh apo ndonjë send për ruajtje, jemi në dispozicionin tuaj. Koha maksimale për ruajtje është 30 ditë dhe shërbimi paguhet.

Lista e çmimeve (PDF, 354kB)

Për më shumë informacion në lidhje me bagazhin e humbur apo të dëmtuar, sende personale të humbura dhe ruajtje të bagazhit, ju mund të na kontaktoni në: 

Kontakt tel:
Тel: +389 (0) 2 3148-334;   +389 (0) 2 3148-366
Fax: +389 (0) 2 3148-360
E-mail: lostbaggage@tav.aero

Gjurmimi i bagazhit të humbur.
Lidhja për gjurmimin e bagazhit të humbur:

www.worldtracer.aero

 
 
 
  SKP :  22.01.2020,18:16
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter