Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.01.2020,18:44
 
 

HARTA E NDËRTESËS SË TERMINALIT

Ndërtesa e terminalit në katin përdhes

Zgjidhni fotografinë për version më të madh.

Ndërtesa e terminalit në katin përdhes

Zgjidhni fotografinë për version më të madh. 

 
 
 
  SKP :  22.01.2020,18:44
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter