Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:24
 
 

PIKA PËR INFORMACIONE

Sportel për informacione dhe vendi i takimeve gjendet në katin përdhes të ndërtesës së aeroportit, menjëherë pas eskalatorëve të cilët dërgojnë në pjesën për dalje.

Sportel për informacione dhe vendi i takimeve janë të shënuara me shenjën për informacione. Personeli i buzëqeshur dhe i përgatitur do t’iu përgjigjet pyetjeve tuaja dhe do t’iu ofrojë ndihmën e duhur.
 

Kontakt:
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
1043 Petrovec, Maqedoni
Tel: 02/3148-333
Orari i punës: non-stop
 

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:24
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter