Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:18
 
 

INTERNET PA KABLLO

Duke filluar nga 15 tetori “TAV Maqedonia” në bashkëpunim me “Telekomin e Maqedonisë” do të vendosin internet falas në Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit.

Bëhet fjalë për internet pa kabëll falas i cili është në dispozicion në ndërtesën terminale dhe në vip-sallonin e aeroportit të Shkupit, të cilin udhëtarët mund ta përdorin me lidhje të thjeshtë me rrjetin pa kabëll me emër: “Telekom HotSpot”.

Pas lidhjes së këtij rrjeti, udhëtarët nëpërmjet internet-shfletuesit në pajisjen e tyre të telefonit celular automatikisht lidhen me faqen e internetit në të cilën nëpërmjet klikimit në ikonën “Lidhu” mund të përdorin internetin falas, pa pasur nevojë të shtypin fjalëkalimin.

Kjo lidhje zgjat 30 minuta, dhe pas çdo seance në internet kërkohet hyrje të re të përdoruesit të rrjetit pa kabëll.

Interneti i shpejtë në Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit i siguruar nga Telekomi i Maqedonisë është i shoqëruar me kujdes ndaj përdoruesve, që do të thotë se çdo përmbajtje e papërshtatshme si viruse dhe spam do të filtrohen.

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:18
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter