Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:06
 
 

BARE DHE RESTORANTE

Cakes&Bakes:

Bari Cakes & Bakes gjendet në katin përdhes të terminali, ndërmjet pikës së paraqitjes dhe pikës së mbërritjes.
Cakes & Bakes ofron sandviçë të llojllojshëm, brumëra, ëmbëlsira dhe pije.
Kafeneja Cakes & Bakes është e hapur 24 orë.
 


 

Cafe Inn:

Kafeneje Cafe Inn gjendet në pjesën për dalje.Cafe Inn ofron sandviçë të llojllojshëm, brumëra, ëmbëlsira dhe pije.
Kafeneja Cafe Inn është e hapur 24 orë.

 


 

Burger King:

Burger King gjendet në pjesën për dalje.

Burger King është i hapur 24 orë


 

Kontakt për BTA:
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
1043 – Petrovec, Shkup
T: 2580 922
F: 2580 920
www.bta.com.tr

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:06
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter