Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  26.05.2019,07:10
 
 

HAPËSIRA E PARKIMIT

Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit disponon me hapësirë të vetë parkimi:
1.200 vende të caktuara për makina dhe 6 vende të caktuara për autobusë.
Pagesa për parkimin e makinave:

Shënim:
Abonimi është i vlefshme vetëm për parkun e makinave P1

Vërejtje:

  • Prices are valid from 03.07.2017
  • Çmimet janë me TVSH

 

 
 
 
  SKP :  26.05.2019,07:10
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter