Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:41
 
 

SHITORE PA DOGANA (DUTY FREE)

Në aeroport ka dy shitore pa dogana të cilat janë të hapura gjatë gjithë fluturimeve dhe gjenden në pjesën e daljes menjëherë pas pikës së kontrollit të pasaportave. Në shitore shiten të gjitha markat ndërkombëtare dhe ato të vendit dhe me çmime të arsyeshme për pasagjerët me kartela me bordin të vlefshëm.

Çmimet janë në euro, por pranohen edhe denarët e Maqedonisë, por edhe valuta të tjera të këmbyeshme si dhe kartela kreditore.
 

KONTAKT

 Na vizitoni në  www.atu.com.tr . Për shërbime konsumatorësh, na dërgoni mesazh elektronik në customer@atu.com.tr

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:41
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter