Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:35
 
 

BANKA, KËMBIMORE, POSTA

HALK BANKA AD, Shkup
 

Filiali në aeroport
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
1043 Petrovec, Maqedoni
Tel/Faks: 02/2 550 172
Orari i punës: 08:00-16:00

 

INTERNATIONAL CURRENCY EXCHANGE - Maqedoni

 

Kembimorja TAV Aeroporte
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
1043 Petrovec, Maqedoni
Тel: +389 22 570 088
Email: pepi@iceeurope.net
Orari i punes: 24/7
 

 


POSTA

Posta e Maqedonisë
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
Telefon/ Faks: 02/3148-325; 02/3148-611
Orari i punës: 08:00 – 20:00
 

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:35
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter