Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  20.01.2020,10:25
 
 

ME MAKINË AUTOBUS & TAXI

Drejtimi:  AEROPORT – SHKUP

Drejtimi: SHKUP- AEROPORT

Klikoni lidhjet më lartë për të shikuar orarin e udhëtimeve.
Çmimi i biletës për një drejtim është : 180 denarë.

Kontakt:
Manora Logistic and Marketing DOO Skopje
Telefon:
00 389 2 3115 539;
00 389 70 274 759
www.manoragroup.com

TAKSI

Shërbimet taksi të Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit janë rregulluar sipas listës së çmimeve të vendosur në dalje të Aeroportit dhe në çdo taksi makinë.
Taksi kompania disponon me makina me ngjyrë të bardhë të cilët janë të shënuar me numra nga 1 deri 65. Taksitë e aeroportit janë të vetmit të autorizuara nga ana e TAV Maqedonisë për kryerjen e shërbimeve transportuese nga Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit.

Makinat janë të parkuar në dalje të ndërtesës së aeroportit për çdo ditë, 24 orë, kështu që nuk keni nevojë të bëni rezervime.
Nëse keni nevojë për udhëtim të organizuar në grup mund të bëni rezervime nëpërmjet postës elektronike ose telefonit.
Në dispozicion i keni shërbimet e taksive nga Aeroporti deri në Shkup, në të gjithë vendin dhe vendet fqinje të Ballkanit.

Ankesa dhe lëvdata:
E-mail: elita-el@hotmail.com
Tel:+389 70 813 037

Lista e çmimeve:

Airport – Skopje  : 1220 den.  (20) €

Airport – Sutka  : 1220 den.  (20) €

Airport –Saraj : 1530 den.  (25) €

Airport –G.Petrov : 1530 den. (25) €

Airport - Kumanovo : 1530 den. (25) €

Airport - K.Palanka : 3670 den. (60) €

Airport – Veles : 1850 den. (30) €

Airport- Tetovo : 2750 den. (45) €

Airport- Gostivar : 3360 den. (55) €

Airport- Kicevo : 4300 den. (70) €

Airport- Debar : 4900 den. (80) €

Airport – Struga : 5800 den. (95) €

Airport – Ohrid : 5800 den. (95) €

Airport- Bitola : 4900 den. (80) €

Airport – Resen : 5800 den. (95) €

Airport – Krusevo : 5200 den. (85) €

Airport – Prilep : 3670 den. (60) €

Airport - D.Kapija : 4000 den. (65) €

Airport – Gevgelija : 5200 den. (85) €

Airport  - Strumica : 4200 den. (70) €

Airport  - Kavadarci : 3300 den. (55) €

Airport – Negotino : 3000n den. (50) €

Airport – Radovis : 3670 den. (60) €

Airport -  Stip : 3000 den. (50) €

Airport – Sv.Nikole : 3000 den (50) €

Airport – Berovo : 4900 den. (80) €

Airport – Delcevo : 5200 den. (85) €

Airport – Vinica : 3670 den. (60) €

Airport – Kocani : 3670 den. (60) €

Airport – Kratovo : 3000 den. (50) €

Airport – Dojran : 5800 den. (95) €

Airport – Blace : 1800 den. (30) €

Airport – Tabanovce : 1800 den. (30) €

Airport – Prishtina : (70) €

Airport – Prizren : (90) €

Airport – Ferizaj : (60) €

Airport – Gakove : (110) €

Airport – Peje : (110) €

Airport – Mitrovica : (100) €

Airport – Presevo : (50) €

Airport – Bujanovac : (60) €

Airport – Gjilan : (70) €

 

 
 
 
  SKP :  20.01.2020,10:25
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter