Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  18.01.2020,04:36
 
 

MAKINA ME QERA

Në Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit egzistojnë 14 agjencione për marrje makinë me qera.

  AVIS Rent a Car
 
 
++ 389 2 256 1847
00:00-24:00
www.avis.com.mk
avismak@mt.net.mk
 
  DTTU SHARR EXPRESS - RENT A CAR
 
 

++ 389 70 209 578
++ 389 70 389 417
++ 389 44 350 380

00:00-24:00
www.sharrexpress.com
info@sharrexpress.com
 
    EUROPCAR NI – MAR
 
 
++ 389 70 20 55 46
00:00-24:00
www.europcar.com.mk
reservation@europcar.com.mk
 
  HERTZ Automobile SK
 
 
++ 389 70 217 881
00:00-24:00
info@hertz.mk
 
  ENTERPRISE RENT A CAR
 
 
++ 389 78 223 200
++ 389 78 252 700
   working time 00:00h - 24:00h
www.enterprise.com
contact@abclogistika.mk
 
  INTER WAYS Rent a Car
 
 
  

++ 389 2 3062484
++ 389 75 404030

00:00-24:00
www.macedoniarentacar.com.mk
contact@macedoniarentacar.com.mk
 
  MIDA Rent A Car
 
 
   

++ 389 2 2561 010
++ 389 70 256 433
++ 389 76 313 901

 www.midarentacar.com
 rentacar@mida.com.mk
 
  SIXT Rent a car
 
 

++ 389 75 448 902

00:00-24:00
www.sixt.com
reservations@sixt.com.mk
 
  TOTO-RENT Rent a Car
 
 
   ++ 389 70 390 606
  ++ 389 2 321 31 21
info@toto-rent.mk
 
  STAR CAR - Rent a car
 
 

++ 389 72 220 228
++ 389 71 333 644
++ 389 76 334 555

00:00-24:00
www.starcar.mk
info@starcar.mk
 
  INTERRENT - Rent a Car
 
 

++ +389 78 33 99 11
++ +389 78 33 99 22
++ +389 78 26 87 27

00:00-24:00
www.interrent.com.mk
reservation@interrent.com.mk
 
  ALFA RENT car&van
 
 

++ +389 76 45 34 90
++ +389 75 26 80 30

00:00-24:00
www.alfarentacar.mk
 
  Rent a Car MARA
 
 

++ 389 71 338 400
++ 389 71 338 500

00:00-24:00
www.rentmara.com
info@rentmara.com
 
 

Elite Co Rent a Car Skopje

 
 

++ 389 44 505 050
++ 389 72 307 916

00:00-24:00
www.elitecorentacar.com
info@elitecorentacar.com
 

 

 
 
 
  SKP :  18.01.2020,04:36
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter