Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.01.2020,17:47
 
 

STATUSI I DËRGESAVE

Përcjellja e dërgesave
Nëse dëshironi të dini statusin e dërgesës tuaj, përcjellja e saj është mundësuar nëpërmjet ueb faqeve të kompanive ajrore.

Kompania ajrore e cila ka pranuar dërgesën tuaj është paraqitur me numrin AWB: tre karakterët e parë nga numri AWB janë shkurtesa ose shifër kod për kompaninë (prefiks), ndërsa 8 karakteret tjerë janë shira e dërgesës.
Në këto ueb faqe mund të përdorni sistemin për përcjelljen e dërgesave:

www.traxon.com

www.azfreight.com

www.tkcargo.com

www.lhcargo.com

www.cargoserv.com/tracking.asp

www.cargotracking.utopiax.net

www.aircargotracking.net

 
 
 
  SKP :  22.01.2020,17:47
Kushtet kohore
-9°C Current
Presion:32746.39 mb
Erë:11.27 kph
Parashikimi i motit
Vijuese Sot Nesër
Current Today Tommorow
-9 °C -15/-8 °C -20/-7 °C
Lajme
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
arkiva
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter