Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.01.2020,18:34
 
 

PARTNERË

Dogana

Qendra Doganore në Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit punon në kuadër të Kargo Qendrës dhe ka autorizim për të gjitha procedurat.

Orari i punës i Qendrës Doganore është:
nga hëna deri të premten prej orës: 8:30 deri 16:30.

Kontakt
Qendra Doganore në Aeroportin “Aleksandri i Madh”- Shkup
Tel: +389 2 312 10 10
E-mail: ciairportsk@customs.gov.mk
Ueb faqja: www.customs.gov.mk
 

Inspektimi kufitar
inspektimi kufitar përcjell qarkullimin e këtyre lloj të mallrave :

  • Ushqime,
  • Bimë,
  • Mish dhe produkte të mishit,
  • Pemë,
  • Peshk dhe prodhime të peshkut,
  • Lule,
  • Kafshë.

Kontakte:
Inspektimi veterinar
Tel : +389 2 3112 210
Faks: +389 2 311 2205
E-mail: infogvi@fva.gov.mk
Ueb faqja:www.fva.gov.mk
 

Inspektimi Fito Sanitar
Tel: +389 2 3121 462
Faks: +389 2 3121 462
E-mail: diz@mzsv.gov.mk
Ueb faqja: www.mzsv.gov.mk

Inspektimi Sanitar Shëndetësor
Tel.: +389 2 3147 147
Faks: +389 2 113 014
Ueb faqja: www.moh.gov.mk

Të gjitha inspektimet nuk janë vazhdimisht të pranishme në aeroport, prandaj duhet më herët të lajmërohet dhe të caktoni për praninë e tyre.

Kompanitë ajrore
Përfaqësues të kompanive ajrore

ADRIA AIRWAYS (TNT Express Macedonia)
Tel: +389 2 2620 240 / +389 2 2600 614
e-mail: csoffice@pnl.mk
www.fedex.com www.tnt.com

AIR SERBIA (Aviation Services)
Tel:+389 2 2561 231
Fax: +389 2 2561 234
e-mail: skp@aviationservices.aero
www.airserbia.com

CROATIA AIRLINES (Cargo Teaming)
Tel:+389 70 330677
Fax: +389 2 2561 234
e-mail: dejan@kargo-timing.mk.aero
www.croatiaairlines.com

CZECH AIRLINES (Microface Express)
Tel: +389 2 2401 368
Faks: +389 2 401 369
e-mail: contact@mfe.mk
www.mfe.mk

FLY DUBAI (ПМТ ДОО)
Tel: +389 71 231 901
e-mail: zoran.ackovski@flydubai.com
www.flydubai.com

LOT - POLISH AIRLINES (Aviation Services)
Tel: +389 2 2561 231
Fax: +389 2 2561 234
e-mail: skp@aviationservices.aero
www.lot.com

LUFTHANSA CARGO (Aviation Services)
Tel: +389 2 2561 231
Fax: +389 2 2561 234
e-mail: dragomir.djukikj@dlh.de
skp@aviationservices.aero
www.lhcargo.com

PEGASUS CARGO(Aviation Services)
Tel: +389 2 2561 231
Fax: +389 2 2561 234
e-mail: skp@aviationservices.aero
www.flypgs.com

QATAR AIRWAYS(Aviation Services)
Tel: +389 2 2561 231
Fax: +389 2 2561 234
e-mail: skp@aviationservices.aero
www.qatarairways.com

TURKISH AIRLINES(Cargo Link)
Tel: +389 71 210 121
e-mail: contact@cargolink.com.mk
www.cargolink.com.mk

DHL
Tel: +389 2 2561 030
Fax: +389 2 561 322
e-mail: miodrag.nanovic@dhl.com
www.dhl.com

FEDEX & TNT (TNT Express Macedonia)
Tel: +389 2 2620 240 / +389 2 2600 614
e-mail: csoffice@pnl.mk
www.fedex.com www.tnt.com

 
 
 
  SKP :  22.01.2020,18:34
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter