Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.01.2020,18:24
 
 

KARGO KONTAKTETET

Zoran Bogdanski
Cargo Center Manager
tel: +389 2 3148 625
Faks: +389 2 3148 626
E-mail: zoran.bogdanski@tav.aero

Orhan Sabit
Mbikëqyrës i Lartë për Kargo
Tel: +389 2 3148 640
Faks:+389 2 3148 639
E-mail: orhan.sabit@tav.aero

Zvonko Shumanski
Zyra e Financave
Tel:+389 2 3148 636
Faks: +389 2 3148 626
E-mail: zvonko.sumanski@tav.aero

Marjan Stojkov
Mbikëqyrës për Kontrollin e Dokumenteve
Tel: +389 2 3148 627
Faks: +389 2 3148 626
E-mail: marjan.stojkov@tav.aero

Kargo infomacione
Tel: +389 2 3148 625
Tel: +389 2 3148 627
Faks:+389 2 3148 626
E-mail: cargo@tav.aero

Qendra Kujdestare për Kargo Operacione

Tel /faks +389 2 3148 638
SITA:SKPFFXH
E-mail: cargotelex@tav.aero

Kargo depoja IMPORT
Tel : +389 2 3148 631
Faks:+389 2 3148 638
E-mail: cargosupervizor@tav.aero

Kargo depoja EKSPORT
Tel: +389 2 3148 632
Faks:+389 2 3148 636
E-mail: cargoexport@tav.aero

Shpedicioni
Tel : +389 2 3148 640
Faks:+389 2 3148 639
E-mail: freightforwarder@tav.aero

 

 
 
 
  SKP :  22.01.2020,18:24
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter