Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:29
 
 

KONTAKTET

TAV Makedonia SHPK

Adresa:
Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit
Bosphorus Street, No. 1, Mralino, 1041 Ilinden, Republic of Macedonia

Informacione :
Tel: +389 (2) 3148 333
Fax:+389 (2) 3148 312
Sita: SKPAPXH
Telex: 51480
Aftn: LWSKZPZX

Kontakte:
Për pyetje të zakonshme, komente, ankesa dhe lëvdata
customer.mk@tav.aero

Për çështjet lidhur me sigurimin a aeroportit:
safetyskp@tav.aero

Për çështjet lidhur me trajtimin e udhëtarëve:
groundhandlingskp@tav.aero

Për informata lidhur me bagazhin e humbur
Tel: +389 (02) 3148 334; +389 (02) 3148 366
lostbaggage@tav.aero

Për oferta të marketingut:
macedoniamarketing@tav.aero

Aplikacionet tuaja për rekrutim mund ti dërgoni në e-mail adresën në vijim:
jobsmk@tav.aero

 

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:29
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter