Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.07.2019,12:08
 
 

FAKTE DHE SHIFRA

Fakte dhe shifra për Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit

 • IATA kod: SKP
 • ICAO kod: LWSK
 • Sita adresë: SKPAPXH & SKPSCXH
 • Ura për pasagjerë: 6
 • Pozita për parkim: 16
 • Pulte për pranim të pasagjerëve dhe bagazhit: 23
 • Pulte për kontroll të pasaportave: 10 nisje të fluturimeve + 14 mbërritje
 • Shirita lëvizës për bagazh: 2
 • Gjatësia e rrugës për nisje dhe mbërritje: 2.950 m
 • Gjerësia e rrugës për nisje dhe mbërritje: 45 m
 • Kategoria e rrugës për nisje dhe mbërritje: ILS CAT I
 • Kargo terminali: 3.000 m2
 • Kargo kapaciteti: 40.000 ton/vjet
 • Kapaciteti i parkingut për makina: 1.200 makina
   
 
 
 
  SKP :  22.07.2019,12:08
Вести
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
ТAV PROMOVON AEROPORTIN E OHRIT NË SHQIPËRI: ...
29/5/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
 • facebook
 • twitter