Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  22.01.2020,18:15
 
 

ТАV PASAPORTA

TAV pasaporta paraqet program për anëtarësim e cila ju ofron shpejtësi, komfor dhe privilegj gjatë udhëtimeve tuaja në aeroportet me të cilat udhëheq TAV.
 

Me TAV pasaportën:

  • Do të shijoni kënaqësinë të keni më shumë kohë
  • Do të shmangni stresin gjatë fluturimit dhe do të relaksoheni me komfor më të madh
  • Do të jeni të privilegjuar për çmime më të ulëta dhe shërbime falas

Do të keni kartelë speciale dhe një ngjitëse të cilën mund ta vendosini në pasaportën tuaj TAV ose në kuletën që të mund të shfrytëzoni përparësitë që ofron pasaporta TAV. Në këtë mënyrë edhe atëherë kur nuk do të dëshironi që kartelën ta mbani me vete ose do ta harroni, lehtë do të mund të shfrytëzohen përparësitë edhe atë fal ngjitëses që do ta keni. Gjithçka që duhet të bëni është skenoni kartelën ose ngjitësen nga lexuesi i cili përdor teknologji pa kontakt të pikave të shërbimit para se të filloni të shfrytëzoni shërbimet.
Për më shumë informacione klikoni këtu: http://www.tavpassport.com/en

 
 
 
  SKP :  22.01.2020,18:15
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter