Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  26.05.2019,07:21
Fluturimet
Avio-transportuesit
Të drejtat e pasagjerëve
Shërbimi CIP
Kargo
 

 

ARKIVA E LAJMEVE  
Muaj   Vit  
Nuk ka rezultate nga kërkimi. Ndryshojeni kriterin për kërkim.
 
  SKP :  26.05.2019,07:21
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter