Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  20.01.2020,09:44
Fluturimet
Avio-transportuesit
Të drejtat e pasagjerëve
Shërbimi CIP
Kargo
 

 

LAJME
 

IMPORTANT INFORMATION FOR PASSENGERS
7 gusht 2019

Të nderuar pasagjerë,

Do donim t’ju informojmë se parkimi falas në Zonën Hug & Fly – në rrugën para Aeroportit Ndërkombëtar Shkup zgjat 10 minuta, saktësisht siç është e shkruar në tabelat e informacionit të pasagjerëve dhe në biletat.

Me mirësi ju kërkojmë të konsideroni si të vlefshme kohën e hyrjes të shtypur në biletën e parkimit, dhe në përputhje me rrethanat, të planifikoni qëndrimin tuaj në secilën prej zonave të parkimit të Aeroportit Ndërkombëtar Shkup.

Duke ndjekur trendet botërore në aviacion dhe menaxhimin e aeroportit, ne e prezantuam Zonën Hug & Fly dy vite më parë, në mënyrë që të zvogëlojmë turmën e krijuar nga numri i madh i automjeteve të parkuar para ndërtesës terminale, dhe të lehtësojmë lëvizjen e pasagjerëve tanë para fluturimeve të tyre.

Për më shumë informacion në lidhje me parkimin në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup, ju lutemi të vizitoni faqen tonë të internetit, në linkun vijues: http://skp.airports.com.mk/default.aspx?ItemID=375
Ju dëshirojmë udhëtime të këndshme,

TAV Maqedoni

 
 
  SKP :  20.01.2020,09:44
Вести
Important information for passengers...
7/8/2019
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter