Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  24.07.2019,09:04
 
 

SUMMER TIMETABLE – S'19

DESTINATIONS
SUMMER TIMETABLE - S' 19 (PDF, 888kB)

 
 
 
  SKP :  24.07.2019,09:04
Kushtet kohore
-9°C Current
Presion:32746.39 mb
Erë:11.27 kph
Parashikimi i motit
Vijuese Sot Nesër
Current Today Tommorow
-9 °C -15/-8 °C -20/-7 °C
Lajme
1.2 milionë pasagjerë në aeroportet në Shkup dhe Ohër në gjysmën e parë të vitit 2019...
9/7/2019
ТAV PROMOVON AEROPORTIN E OHRIT NË SHQIPËRI: ...
29/5/2019
arkiva
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter