Изберете аеродром
 
  SKP :  20.01.2020,09:50
 
 
ТЕНДЕРИ - ОДДЕЛ ЗА НАБАВКИ

ТЕНДЕРИ - ОДДЕЛ ЗА НАБАВКИ

Заинтересирани сте за соработка со ТАВ Македонија?
Ве молиме доставете го вашето портфолио на mk_tender@tav.aero

ТЕНДЕРСКА ПРОЦЕДУРА НА ТАВ МАКЕДОНИЈА
Операторот на аеродромите Меѓународен Аеродром Скопје и „Св. Апостол Павле“ – Охрид, ТАВ Македонија, не е обврзан со закон или со која било од компаниските политики или упатства да врши јавни тендери, но бидејќи има намера да организира конкурентски и квалитетни понуди, има право одредени набавки да ги врши по пат на тендери за набавки кои не се јавни. Одлуката за набавките кои ќе се извршат на овој начин е целосно резервирана одлука на извршниот менаџмент.

Примерок од ТЕНДЕРСКАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА НА ТАВ МАКЕДОНИЈА (општа) можете да побарате преку mk_tender@tav.aero
 

ТЕНДЕРСКА НАБАВКА ЗА НАБАВКА НА ПЕРСОНАЛНИ СМЕТАЧИ, МОНИТОРИ И ПРЕНОСЛИВИ СМЕТАЧИ

Објавена на 22.03.2019

Рок за поднесување на понуди 10:00 часот на 09.04.2019
Отварање на понудите во 10:30 часот на 09.04.2019

Тендерската документација можете да ја подигнете доколку не контактирате на електронската поштаmk_tender@tav.aero

 
 
 
  SKP :  20.01.2020,09:50
Вести
ТАВ: Македонските аеродроми меѓу најбрзорастечките на светско ниво ...
15/10/2019
Важна информација за патниците...
7/8/2019
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter