Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,10:54
 
 

TENDER - DEPARTAMENTI I PROKURIMIT

TENDER - DEPARTAMENTI I PROKURIMIT

Jeni të Interesuar në bashkëpunim me TAV Maqedoni?
Ju lutemi të na dërgoni portofolin tuaj në mk_tender@tav.aero

POLITIKA PËR TENDER E TAV MAQEDONISË
Operatori i Aeroportit Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit dhe Aeroportit "Shën Apostulli Pal "- Ohër, TAV Maqedonia nuk është e detyruar me ligji ose nga ndonjë prej politikave apo udhëzimeve të kompanisë për të shpallur tendera publikë, por pasi që synon të organizojë oferta konkurruese me cilësi të larta, mund të organizojë prokurime të caktuara të kompletohen nëpërmjet blerjes jopublike-Tender.Vendimet për blerjet të cilat do të kryhen në këtë mënyrë janë plotësisht vendime të rezervuara të menaxhmentit ekzekutiv.

Shembull i dokumentacionit për tender të TAV Maqedonisë( të përgjithshëm) mund të gjehet përmes mk_tender@tav.aero

TENDER PËR PROKURIMIN E KOMPJUTERËVE PERSONALE, MONITORËVE DHE KOMJUTERËVE TË TRANSMETUESHËM

Shpallje më 22.03.2019

Afati i fundit për dorëzimin e ofertave është ora 10:00 të datës 09.04.2019
Hapja e ofertave do të bëhet në orën 10.30 të datës 09.04.2019

Dokumentacionin për pjesëmarrje në tender mund ta gjeni në qoftë se na kontaktoni nëpërmes të e postës mk_tender@tav.aero


 

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,10:54
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter