Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:11
 
 

FLUTURIM ME LËSHIM TË KARBONIT NEUTRAL

Llogaritja e kompensimit

Ju lutemi shkruani në anglisht emrin e qytetit të zgjedhur apo kodin e aeroportit. Pastaj klikoni mbi "Llogarit kompensim për CO2".

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:11
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter