Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,11:28
 
 

BUSINESS LOUNGE

“primeclass” Business Lounge

  • Designed in a plain and sophisticated style in a pleasant atmosphere, the Business lounge offers ultimate comfort 24/7 with facilities including self-service buffet, options of fresh and tasty complimentary snacks, free internet access, TV, tablet computers, newspapers and magazines. Business Lounge is operated by TAV “primeclass” Service.
  • Location – Departure Floor at Air Side after border control and security checks.

Contact:
Phone: +389 23 148 367
Mobile: +389 72 236 467
Fax: +389 23 148 663
Email: primeclass.skopje@tav.aero
Customer feedback email: pcmac.customer@tav.aero
Website: www.primeclass.com.tr

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,11:28
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter