Изберете аеродром
 
  SKP :  19.10.2018,23:50
 
 

WEB CHECK-IN

Почитувани патници,

За електронска регистрација, Ве молиме кликнете на една од иконите подолу и следете ги чекорите на авиокомпанијата.

   

 

 
 
 
  SKP :  19.10.2018,23:50
Временски услови
25°C Current
Притисок:32712.53 mb
Ветер:17.70 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
25 °C 15/27 °C 14/26 °C
Вести
1,8 милиони патници на скопскиот и охридскиот аеродром во првите 9 месеци од 2018 година...
12/10/2018
Над 1 милион патници патувале преку аеродромите во Скопје и Охрид во првите 6 месеци од 2018 година...
10/7/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и услуги l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter