Zgjidhni aeroport
 
  SKP :  23.05.2019,10:54
 
 

WEB CHECK-IN

Pasagjerë të nderuar,

Për regjistrim elektronik Ju lutemi klikoni në një nga ikonat më poshtë dhe përcjellni hapat e aviokompanisë.

   

 

 
 
 
  SKP :  23.05.2019,10:54
Вести
1, 8 milion pasagjerë në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit në 9 muajt e parë të vitit 2018...
9/10/2018
NË AEROPORTIN E OHRIT: TAV përshëndeti fluturimin e parë të Onur Air dhe Tatilbudur nga Stambolli...
15/4/2018
архива
Fluturimet l Pasagjerë l Përmbajtja dhe shërbime l Si shkohet në aeroport l Kargo l Rreth nesh
  • facebook
  • twitter