Известување - задоцнето ажурирањето на статусот на летовите. 12.04.2023

Известување - задоцнето ажурирањето на статусот на летовите. 12.04.2023

Драги патници,
Би сакале да ве известиме дека поради планирани технички активности, денес, 12 април 2023 година, во периодот од 19:00 до 19:30 часот (средноевропско летно сметање на времето – CEST), информациите за летовите на веб-страницата ќе бидат со задоцнување во ажурирањето на статусот на летовите.
Ви благодариме за разбирањето